Jopa-pärmar som städar upp

Har du koll på var räkningar, inbetalningar och utbetalningar finns? Ligger de i en hög, längst inne under sängen eller slänger du alla kuvert redan innan du hunnit öppna de? Oavsett din ekonomiska situation krävs att du skaffar dig struktur i vardagen för att det ska lösa sig. Med hjälp av jopa pärmar, en svensk klassiker sedan 1889, kan du få ordning och reda på allt i från ekonomi till stora projekt du håller på med.

Har du blivit självutnämnd reseledare, håller du på att forska till en uppsatts eller gräver i din familjs historia – jopa pärmar finns till för alla tillfällen. Snabbt kan du med hjälp av jopa pärmar sätta in papper under olika flikar och om inte flikarna räcker kan du ha olika pärmar för olika ämnen. Om vi tänker ekonomi kan röda jopa pärmar vara obetalda räkningar, gröna betalda och gula det som är på väg att betalas. Om vi tänker i olika projekt kan gröna jopa pärmar symbolisera fakta som är klart – resans destination, vad olika intervjupersoner säger till din studie eller vad farmors mor hette. Röda sådant som du inte fått bekräftat och gula jopa pärmar kan stå för det du ännu ska ta reda på.

Jopa pärmar har en gaffelpärm med metallmekanism samt en trärygg, detta gör att pärmen står stabilt och är enkel att flytta runt på. Den är perfekt att ta med sig till mötet, ha på flygplatsen eller under ett samtal. Papperna som finns inuti jopa pärmar är enkla att ta fram med hjälp av den ergonomiska tryckknappen som är mjuk och gör att det går lätt att öppna pärmen. Jopa pärmar är antingen i A4 eller A5 och passar således till dig som vill ha en större pärm, såväl till dig som vill ha en mindre.

Du kan köpa jopa pärmar på stormarknaden, i en butik på stan eller i en bokhandel. Det går även bra att beställa via nätet där priserna blir lägre och lägre ju fler du köper. Kanske är det dags att slå på stort och köpa ett helt lager när du ändå är i gång? Jopa pärmar har på de flesta hemsidor upp till 5 års garanti, vilket gör att du kan reklamera pärmarna senare om det skulle vara någonting fel. Att få koll på ditt drömprojekt genom att ha det i pärmar gör att det faktiskt blir av, när du får en ordentlig överblick. Med hjälp av jopa pärmar blir orden på papperen inte bara papper som ligger och skräpar, utan papper som blir verklighet.