A4 pärmar – sortera

Nytt liv, nya möjligheter. Varje vår ser likadan ut. Nu ska jag få struktur på mitt liv, tänker du. Och det lättaste sättet att få ordning och reda i ditt liv är att köpa ett par pärmar med formatet A4. Det flesta papper är A4 och därför blir det lätt som en plätt att sätta in papperna i pärmar av den storleken. Det går bra med papper i alla olika färger: blå, gul, röd, grön och naturligtvis den klassiska vita.

Pärmar som är gjorda för A4 finns att köpa på många olika ställen, bland annat på nätet. Där kan du få otroligt många pärmar till ett lågt pris. Ju fler du köper, desto billigare blir det. Det är även billigt att handla i butiker på stan, som stormarknader och bokhandlar, där du även kan hitta mer att pyssla med. Pennor, papper, anteckningslappar. Att snyggt och prydligt sortera in dina A4 papper i en pärm gör att du nu kan ha koll på allt från räkningar till hur mycket ränta du får på olika lån, men även hur fonder går upp och ner och barnens besparingar. På ett A4 får mycket text plats och du får lätt en överskådlig blick på vad som händer. Om du har svårt att se det viktigaste kan du göra markeringar med hjälp av överstrykningspennor. Var noga med att ha olika flikar i dina pärmar och märka de tydligt. Skriv även vad alla pärmar innehåller på deras ryggar, för att kunna hitta de snabbt, men även för att få en tydlig överblick.

Att använda sig utav pärmar med A4 skapar lugn och ro i vardagen. Var sak har sin plats, som Alftons Åbergs pappa brukar säga. Och det stämmer. Har du koll på dina A4 papper, har du koll på det mesta i livet. Slipp ångesten när räkningarna kommer och ta det istället med ro. Du kan med hjälp av dina pärmar lätt se vilka inkomster du har och vilka utgifter som finns. Att skapa en hållbar budget när du med hjälp av pärmarna har en sådant bra överblick – ja, det är ingen konst. Pärmar som är gjorda för A4 gör att du inte längre behöver leta efter papper, meriter och anteckningar – allting finns samlat i olika pärmar. Ställ de snyggt bredvid varandra och se hur prydligt ditt liv blivit. Låt det här bli våren när du faktiskt får struktur i ditt liv.