Pärmar och arkiv

Varför bära omkring på massa tjocka och tunga pärmar när man smidigt kan ha alltihop i sin dator eller på ett usb-minne? Eller helt enkelt ha de tillgängliga på nätet? Att ha med sig pärmar online är det allra senaste och gör det mycket enklare att ta med sig mycket information utan att ens behöva ha en portfölj med sig. Det är dags att se teknikens möjligheter och utforska vad de kan ge just dig.

Ibland är det svårt att få en översikt utav vad man har, var det är och hur mycket material som finns. Hundratals pärmar i ett arkivskåp kan ta flera dagar att gå igenom och att sedan hitta just den speciella noteringen du söker, brukar vara som att söka en nål i en höstack. En faktura, en inbetalning, en utbetalning, ett kvitto från en speciell tidsperiod kan bli i princip omöjlig att hitta, trots att du vet att den finns där någonstans. Med hjälp av pärmar online kan du lägga in alla dokument på nätet och sedan söka på dagar, mappnamn, ord på papperet – ja, det mesta, för att få fram ett specifikt dokument. Du sparar inte bara tid, du får dessutom chans att läsa in dig på alla olika papper inom ett visst område, även om de kommer från olika tidsperioder. Finns det pärmar online som innehåller information om skolmaten, men det ligger i olika pärmar, kan du på några sekunder få upp de. Bara att börja läsa och komma till ett möte med bra argument.
Pärmar online garanterar även att viktiga papper aldrig försvinner. Teknik går sönder: datorer havererar, hårddiskar kraschar, usb-minnen tappas bort – men internet, ja det stängs aldrig ner. Inte inom en snar framtid i alla fall. Att spara viktiga saker via pärmar online är det absolut säkraste sättet att förvara någonting på i dag. Ja, till och med säkrare än hemma i bokhyllan. Chansen att nätet stängs ner är betydligt mindre än att ditt hus börjar brinna.

Att lägga in dina pärmar online gör att du skapar tydlighet och struktur i din vardag. Du blir snabbt påläst och kan få all viktig information snabbt. Pärmar online ger dig möjlighet att lägga ner all den tid du förut la ner på att leta pärmar, till något annat. Som att umgås med dina barn, träna eller komma väl förbered till viktiga sammanträden.