A5 pärmar – hitta dem här

En liten, smidig A5 pärm kan vara bra att ha när du är i väg och reser mycket. Att kunna ha med sig räkningar så väl som jobbanteckningar och ritningar på huset är mycket värt. Det är möjligt att ha med dig alla viktiga papper på en och samma gång utan att de tar allt för mycket plats. Säg hejdå till meningslösa flygturer då du inte kan jobba och taxiturer då du stirrar ut genom fönstret. Med en A5 pärm i knät kan du alltid hålla dig uppdaterad, förbereda dig inför ett viktigt möte eller läsa igenom ditt barns senaste uppsats. Allt för att du ska vara en bra förälder samtidigt som du är en bra medarbetare. Att använda sig utav en A5 pärm gör att ditt liv blir mer överskådligt och får ordning och reda. Stress minskar och du hinner med att göra mer saker: umgås med dina barn samtidigt som du kan ha koll på jobbet. Var en ständigt uppdaterad person med en snygg A5 pärm.

Tiden räcker inte alltid till, men med en A5 pärm är du alltid mitt i de senaste händelserna på jobbet. Kanske har du en sekreterare som har ordning på dina papper – i en A5 pärm kan den viktigaste sammanfattningen få plats och även mer bakgrundsmaterial som du behöver läsa på om. Ska du till ett föräldramöte där en klassresa ska diskuteras kan det vara bra att i en A5 pärm få ta del av vad som tidigare sagts i frågan. Utskick, mejl och Facebook-grupper – allt kan lätt rymmas i en A5 pärm. Bara att slå hål på papperna och sätta in.

Kanske ska du fara bort en längre tid men vill ändå ha koll på vad som händer? Med en smidigt A5 pärm kan du förbereda dig och skriva upp alla kommande händelser. Därefter kan du under resans gång kontrollera och checka av att allt går som det ska. Det kan du även göra med händelser i barnens skola. Om destinationen för klassresan ska väljas just som ni är på solsemester kan du skrivit upp det datumet i en A5 pärm. Samma dag kan du ringa hem till läraren eller någon förälder och fråga hur det gick. Kan de kanske mejla informationen om resemålet? De flesta hotell har en skrivare och på så vis blir det enkelt att sätta in allt du vet om klassresan i en A5 pärm och sedan låta ditt barn ta del av det.