Vita pärmar – snyggt att inreda med

Det spelar ingen roll vilken färg dina pärmar är när du ska sortera upp företagets ekonomi, men det som är viktigt är att dina pärmar är vita. Med andra ord, glöm inte bort att betala skatt och glöm heller inte bort att lägga på skatten på arbetet du utfört. Visst, svarta löner är billigare att betala och gynnar både dig som arbetsgivare och den som jobbat åt dig – men vita pärmar lönar sig i längden.

Att jobba svart håller ett tag, men inte alltid. Personerna som jobbar åt dig kan skvallra för skattemyndigheterna och då ligger du risigt till. Har du inte då vita pärmar att visa kan det bli en tråkig historia. Vita pärmar ger dig en garanti att du alltid kan ha kvar företaget och att allt är som det ska. Vita pärmar tar inga risker och följer lagen – vilket aldrig kan bli en nackdel.

Men om du nu bestämt dig för att ha vita pärmar så är allting frid och fröjd – så varför inte passa på att ha just vita pärmar? Alltså: pärmar med färgen vit. Vit står för många som en ljus och positiv färg som ofta symboliserar fred, men är också en färg som är stilren och passar perfekt som inrednings-assecoar. Vitt skapar lugn och harmoni och vita pärmar ger således ett ordnat intryck.

Om du är i ett dåligt belyst rum kan det vara bra att ha vita pärmar som lyser upp och på så vis gör att du lättare kan hitta vad du söker. Många har dålig syn och det blir betydligt enklare om man alltid lätt kan hitta igen de pärmar man behöver.

Det är även modigt att välja att ha vita pärmar. Majoriteten av alla pärmar är svarta, gröna, gula, blå eller röda, men det betyder inte att vita pärmar är ett dåligt val, utan tvärtom. Följ inte strömmen, utan våga tänka kreativt och gå din egen väg. Bara för att inte alla har vita pärmar hemma betyder inte det att det är fel. Det betyder att en majoritet av befolkningen inte förstått hur stilrent, praktiskt och fram för allt snyggt det är med vita pärmar. Färgen vit ger inga negativa konsekvenser, så som andra färger gör. Så var lite wild and crazy. Varför inte vitt? Det är nästa inne-grej och vita pärmar kommer garanterat ligga på marknaden under våren.